Pro medicin eller?

Succes til Cirkus Summarum

Motormille briller

I går var jeg til Cirkus Summarum med min datter, nevø og min ene søster.

Det er virkelig et fantastisk setup, med en masse fede aktiviteter før showet og i pausen. Showet er underholdende, relevant og virkelig gennemtænkt – børnene var meget opslugt.
Det er virkelig alle pengene værd! Vi har allerede planlagt en tur til næste år igen.

 

Klar til Cirkus Summarum show

 

Nårh, men nu til min succes. Jeg er jo som sagt i gang med at udtrappe, af min ssri medicin.
De sidste dage har været et helvede med seponeringssymptomer (ophørssymptomer), i form af kvalme, hovedpine, indre uro, mareridt og søvnløshed. 

Men jeg havde to kæmpe succes oplevelser i går! Jeg tog toget til Amager fra Helsingør og hjem igen, sad to timer indeklemt med en masse mennesker i et mega varmt cirkus telt – og ved i hvad? Jeg havde ikke et eneste angst symptom!
Den eneste gang det sådan rigtig slog mig at jeg led af angst, var da jeg midt under showet kom i tanke om at jeg da helt havde “glemt” at være angst! Men hurtig glemte jeg tanken igen og først da jeg kom hjem, gik det op for mig, jeg havde klaret det hele uden angst!

Nogle af mine største problemer er min agoraforbi – altså frygten for at få angst eller fejle blandt en masse mennesker. Og jeg klarede en masse mennesker helt uden angst i dag. Det er ikke sket i det 2,5 år, jeg i denne omgang, har været offer for angsten.

Jeg er så glad, lykkelig og lettet lige nu. Samtidig med jeg er helt brugt af at have været afsted så mange timer. 

Men jeg tror på jeg kan få det meste af mit liv tilbage, også som medicin fri – og det er virkelig en fantastisk følelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pro medicin eller?