Eksamensangst når du lider af angst

Far, tandlæge, uddannelse, hund – rod i hovedet.

Jeg har så meget rod i hovedet. Tankerne flyver rundt og jeg kan slet ikke finde hoved og hale i dem. Det betyder at jeg desværre ikke rigtig sover. For:

  • Hvad skal jeg?
  • Hvor er jeg på vej hen?
  • Kan jeg finde ud af det hele?
  • Vender min angst tilbage nu?
Min far

Min fars bosted ringede, han savner os og græder meget over os (I kan læse her, hvorfor han bor på bosted). Hans kontaktperson fortæller mig vi ikke skal have dårlig samvittighed? Men det har jeg sku. Det er min far og selvom jeg ikke skylder ham noget. Så er han stadig min far.
I morgen har han fødselsdag, så er det præcis et år siden jeg så ham sidst. Vi havde lavet lagkage og købte ham en gave, for at fejre ham lidt. Men i år kommer jeg ikke, min datter skal have lavet tænder i morgen.
I stedet har vi besluttet at besøge ham torsdag og fejre ham lidt der.
Men det er med blandede følelser at der bliver åbnet op for mere samvær, for kan jeg overskue det og for hvis skyld er det? Hvad betyder det for mit liv og min psyke?

Lillia tandlæge

Min datter har en dårlig tandemalje der smulrer og går i stykker (en medfødt fejl i emaljen), det betyder at vi går til tandlæge hver fjerde måned for at holde øje med tænderne. Men alligevel står vi nu med en stort hul i den ene tand og sandsynligheden for mange flere er stor, om de blivende tænder har samme fejl, vides ikke endnu.
I morgen skal hun have maske på som sløver hende og så skal de lave hullet. Behøver jeg fortælle at min angst slet ikke kan have det. Jeg er fanget mellem at ville være der for min datter og samtidig overhovedet ikke have lyst til at være der!

Uddannelse og eksamen

Jeg skal til eksamen snart, og jeg hader det virkelig. Læs her. Så det roder også i mit hovede.
Jeg er færdig med at studere til januar. Allerede nu begynder tankerne at flyve rundt. Kan jeg med min psyke klare et fuldtidsjob og samtidig være mor? Er jeg god nok til det jeg har uddannet mig som? Hvilket slags job skal jeg have? Kan jeg gå til job samtaler? Kan jeg overhovedet finde ud af det liv?!

Jeg overvejer at forsøge mig med et frivilligjob. Både for at få mig noget arbejdserfaring og udvide mine kompetencer (har før arbejdet både fuldtid og studiejob). Men også for at have mere indhold i mit liv, mens jeg skriver mit speciale i ensomhed. Men kan jeg overhovedet klare det?

Hund

Jævnfør ovenstående – så ønsker jeg mig virkelig en hund, en ven i hverdagen. En der kunne være hjemme med mig i specialeskrivningen og gøre dagen mere indholdsrig.

Jeg savner helt sindsygt meget at have hund, jeg er så ulykkelig over det ikke gik med min alt for skønne Max, for jeg elskede at have ham i min hverdag, at have ham med nærmest over alt. Jeg er så ulykkelig over han ikke kunne være alene hjemme, for jeg ønsker mig stadig brændende en hund og en god ven.
En hund gør dagen rarere og mere behagelig for mig. Ville ønske der kom med en til mig.

Så ja, min angst er tilbage på fuldsmadder. Jeg håndtere det meget bedre end jeg gjorde før i tiden og lader det ikke begrænse mig. Men forfa…. hvor er jeg træt af mit rodede hovede.

2 kommentarer

  • Du er simpelthen en kriger. Mega sej. Lider selv af angst og er i en periode hvor den tricker meget men prøver hele tiden at køre business as usual og ikke lade den vinde. Som du. Hvor mange med angst er igang med uddannelse overvejer job mv. Mega mega sej er du. For sådan en sygdom er ikke til at spøge med og de fleste magter ikke kampen og lader sygdommen vinde. Hvad der er rigtigt er individuelt men det er bare ikke nemt at overvinde det hele tiden. Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • FrkHoff

      Ej en fin kommentar, tusinde tak!
      Ved virkelig ikke hvorfor den er forbigået min næse, det må du virkelig undskylde!

      Jeg er virkelig glad for dine søde ord, de betyder virkelig meget!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamensangst når du lider af angst