Materialitet vs. oplevelser

Mors dag indlæg

Min dejlige mor

I dag er det mors dag, og er der nogen der fortjener alt i denne verden, så er det min mor. Så vi skulle selvfølgelig lige hygge lidt da hun havde fri fra arbejde, det blev gjort på madmarkedet i Helsingør.

Min mor som er mødt op hjemme hos mig utallige gange på de mærkeligste tidspunkter af døgnet, på trods af at hun skulle op og på arbejde eller havde andre planer. Hun står her og hjælper mig igennem alt hvad jeg byder hende – HVER GANG min verden endnu en gang vælter. Hun har kørt mig rundt og er med til alle mine eksamen, for at holde mig i hånden. 

Uden hende ville jeg ikke stå hvor jeg er i dag, for hun har været min evige klippe de sidste næsten 2,5 år, hvor angsten kom tilbage efter godt 9 års fravær. Hun har grebet mig, selv når jeg skreg af hende fordi jeg ikke kunne holde ud af leve i mit liv mere. Hun har utallige gange grebet mig, uden at tænke på hendes eget bedste. 

Hun står altid klar til at hjælpe Lillia og jeg, til at få en nemmere hverdag, og jeg ville virkelig ikke vide hvad jeg skulle gøre uden min mor. 

Jeg har købt en oppe armbånd af psykolog Mette Holm til hende i mors dags gave, både fordi hun holder mig oppe hver dag, men også for at minde hende om at hun skal holde sig selv oppe. Armbåndet har på den måde en dobbelt betydning for mig. 

Det kan ikke være sjovt at have et barn med psykisk sygdom! Så hun skal mindes om også at holde sig selv oppe. Min mor er guld værd og skal virkelig hyldes på denne dag

Jeg elsker dig mor og jeg skylder dig hele verden tilbage!

Din datter ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Materialitet vs. oplevelser