Pia Callesen - grib livet, slip angsten.

Materialitet vs. oplevelser

 

Mine søstre og jeg


Jeg skal tilbringe aftenen med mine to store søstre, jeg ved ikke på forhånd hvad vi skal. Kun at jeg skal tilbringe aften med dem og jeg glæder mig. 

Jeg har de sidste par år ikke ønsket mig materielle gaver. Jeg har i stedet ønsket mig gode oplevelser med familie og venner. 

For mig betød det at blive syg af angst, at de gode og glædesfulde stunder blev færre, det blev sværere at planlægge og overskue aktiviteter, samtidig med at motivationen til livet blev mindre og mindre og det blev sværere for mig at nyde de gode øjeblikke fordi de var/er fyldt med angst. 

Det er grundet min angst at jeg de sidste par år ikke har ønsket mig mig andet end oplevelser og hyggelige stunder. Det var pludselig svært at ønske sig en stegepande, når man lever i et kaos inde i hovedet. 

Men tilgengæld har det at jeg nu ønsker mig gode minder i stedet, betydet at jeg altid har nogle glædesfulde øjeblikke at se frem til. 

Det har tidligere dækket over LOC koncert, lækre middage, musicals osv. – glædesfulde øjeblikke med dem jeg elsker. 

Lige nu har jeg en dejlig søskende aften i aften og snarligt har jeg også en tøsetur med mine bedste veninder, begge ting har jeg fået i julegave. Og nu har jeg snart fødselsdag – hint hint. 

Jeg sætter virkelig pris på de her oplevelses gaver, jeg har noget at se frem til, samtidig med der er tænkt på mig og jeg bliver forkælet. 

Jeg er priviligeret med dejlige mennesker omring mig, mennesker som støtter mig igennem min kamp og som stadig står her, efter jeg ramte bunden.

Taknemmelighed og glæde fylder mit sind i dag.

 

En masse dejlige minder med mine søstre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pia Callesen - grib livet, slip angsten.