Vores rejse til Ghana

Pia Callesen – grib livet, slip angsten.

Lydbog i ørene

Jeg startede med at læse Pia Callesens bog “Lev mere, tænk mindre“, det inspirerede mig til at tilmelde mig et metakognitivt forløb hos Cektos. Det kan i læse mere om her, hvor jeg beskriver at jeg er træt af traditionel terapi, da jeg har fået rigeligt af det.

Men få dage efter jeg var færdig med Pia Callesens første bog, kom hendes nye bog “Grib livet, slip angsten“, som jo er så relevant for mig. Så den har jeg lyttet til den sidste uge – jeg elsker lydbøger, da jeg kan lave andre relevante ting mens jeg “læser”, bliver klogere eller underholdt.

Men hold da op en god og inspirerende bog, jeg får en masse aha oplevelser igennem denne bog, både fordi hun beskriver en masse af de problematikker og tanker som jeg selv døjer med. Men også fordi jeg virkelig tror på, at hvis jeg kunne slippe mange af mine uhensigtmæssige strategier og overbevisninger, ville jeg også kunne slippe min medicin. For selvom angsten er på et minimum efterhånden, bruger jeg næsten 24 timer i døgnet på at gennemscanne min krop og forberede mig på om jeg der nu kunne være et angst anfald på vej. Dette er blandt andet en af de strategier og overbevisninger, som hun i bogen nævner er uhensigtsmæssig, og jeg kan kun give hende ret – det ødelægger min livskvalitet.

Metakognitiv terapi

Jeg er ret overbevist om den metakognitive terapi er relevant for mig, der hvor jeg er i mit liv nu. Jeg skal ændre strategier og blive et mere nærværende menneske uden samme omfang af bekymringer.

Jeg var til min første gruppesession i sidste uge og i dag skal jeg til nummer to ud af seks. Jeg tænker at jeg vil opdatere hvordan jeg føler forløbet har været når jeg har været til alle sessionerne og derfor ved lidt mere om forløbet og hvordan det evt. har påvirket mig.

Men indtil da, kan jeg anbefale både folk med og uden angst at læse Pia Callesens bøger, da det giver så god mening at slippe nogle af alle vores tanker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores rejse til Ghana