Hjemmegående del to

Jeg orker ikke mere terapi

Et sted med ro og kærlighed på Bali

Jeg er træt af terapi

Jeg er så træt af terapi. Jeg er så træt af at gennemgå mit liv med endnu person, at gennem scanne min barndom, snakke om mine problemer. Jeg er fyldt op. Jeg orker ikke snakke om mine problemer mere. Jeg har brug for handling – nogle flere handle strategier, ligesom med mit eksponerings arbejde.

Jeg har gået i terapi i virkelig meget af tiden siden jeg var 10 år gammel. Jeg startede i en gruppe som 10 årig for børn af forældre med alkohol misbrug. Herefter gik jeg hos en misbrugskonsulent alene sammen med min mor, da jeg fandt tryghed i at min mor var med. Så kom jeg en kort periode på misbrugscenteret i Helsingør til pårørende samtaler.

Herefter får jeg angst for første gang, som 14-årig og går her i et forløb på børneungdoms psykiatrisk. 

Så går der dog nogle år hvor jeg ikke går i terapi. Men jeg starter i Tuba igen som 23 årig, inden jeg er færdig her, får jeg angst igen og har siden gået til tre forskellige gruppe forløb og er nu tilbage i Tuba, samtidig med jeg har en psykiater, der primært støtter mig i det medicinske arbejde.

Og jeg er meget ambivalent omkring at gå i Tuba (har været glad for det), men jeg magter ikke at analysere mit liv mere, at analysere hvad der gik galt. Jeg har brug for at blive fri af mit tankemylder og min fortid.

Så hey i kan godt se jeg har brugt min del af statens terapi penge ikke? Måske vi skulle sætte tidligere ind med flere kræfter, så flere ikke ender som mig?

Metakognitiv terapi

Jeg har valgt at købe et selvbetalt forløb, som går i  modsatte grøft. Her skal der ikke bearbejdes eller arbejdes med mine tanker. Men i stedet skal jeg arbejde med at gruble mindre. Have mindre tankemylder og bare leve i nuet. Jeg skal lære at bruge mindre tid på at analysere mit fortid og nutid. 

Det hedder metakognitiv terapi og kommer til at foregå hos Cektos, i Hellerup, og kommer til at varer seks uger. Det er en forholdvis ny metode, som jeg glæder mig til at prøve af. Opdatering omkring forløbet kommer selvfølgelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmegående del to