Opdatering og angst

Min vej til at kunne løbe igen

Rød i hovedet efter løbetur og koldt vejr

 

Jeg er jo som sagt begyndt at løbe igen, I kan læse om mine forskellige angstformer her. Men puha hvor er det trist at mærke formen være virkelig dårlig, efter man i sommer kunne løbe 10-12 km før det begyndt at blive rigtig hårdt. I sommer var jeg klar til at skulle løbe copenhagen halvmarathon. Jeg prøver virkelig at huske mig selv på citatet: husk på du løber hurtigere/længere, end dem hjemme på sofaen.

I dag løb jeg 2,2 km i streg, inden både konditionen og tankerne bliver for overvældende for mig. Tankerne er både bare jeg nu har drukket og spist nok, men også angsten for angsten. Det vil sige, at fordi jeg før har haft angst anfald under og efter en løbetur, så bliver jeg virkelig bange for at det skal ske igen.

Før i tiden plejede løb at give mig ro i hovedet, når jeg løb tænkte jeg ikke angst tanker og i timerne efter havde jeg mere ro i mit hovede. Løb forbrænder samtidig noget af alt den overskydende adrenalin der ophober sig når man lider af angst. Derfor er det også rigtig godt for folk der lider af angst at få regelmæssig motion, ikke kun løb, men motionsformer der får brugt adrenalinen. Her findes også et koncept på instagram med hashtagget #dansdetud, som jeg også benytter mig af, både sammen med min datter og alene. Så motion har både fysiske og psykiske fordele.

 

Yourun støtter flere forskellige foreninger.

 

Jeg har som en del af min kamp mod at blive rask og kunne løbe igen, valgt at tilmelde mig yourun og derigennem støtte psykiatrifondens indsamling, fordi det er så vigtigt at der også bliver sat fokus på de usynlige sygdomme og vi sammen får brudt en masse tabuer omkring det er være psykisk syg. Til dette løb har mine to bedste veninder og en af mine rigtig gode venner, valgt at støtte mig og min kamp mod angsten, og selvfølgelig også at støtte psykiatrifonden indsamling, ved at løbe med på denne dag.

Hvis i vil donere penge til min indsamling for psykiatrifonden, kan det gøres på nedenstående link:

https://indsamling.youruncopenhagen.dk/fundraisers/mia-hoff-peistrup-s-indsamling-for-psykiatrifonden-you-run-2019

De mindste donationer hjælper. Jeg håber i vil støtte op om mig og psykiatrifonden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering og angst