Vægtstigning - en konsekvens af sygdom

Opdatering

Så er det tid til en opdatering på hele min situation omkring studiet og min angst. Hvis man har fulgt med på instagram, ved man dog lidt.

Jeg var meget bekymret for min studiestart, som i kan læse her. Men udover alt forventning er min studiestart gået virkelig godt. Folk har taget godt i mod mig og til mit held var der en medstuderende, som jeg kender fra tidligere på studiet. Hun gav mig trygheden her i opstarten – så tusinde tak til hende.

Derudover var jeg meget nervøs for at skulle i et gruppearbejde, for tænk hvis ingen ville “have” mig. Tænk hvis jeg ikke var god nok. Jeg var virkelig nervøs i gruppeprocessen i klassen og jeg er flere gange ved at forlade klassen, fordi angsten er slem – her skal trækkes på alle de teknikker jeg har lært til at, forsøge at kontrollere min angst. Men hurtigt finder jeg sammen med en pige, der har nogenlunde samme interesse som mig og som virker meget sød og dygtig. Derudover finder vi to andre piger, som også ønsker at skrive om nogenlunde de samme ting som os. Så jeg ender faktisk i en virkelig sød gruppe med fire piger. Jeg glæder mig til at skrive opgave, for jeg elsker at skrive opgave og finder stor motivation i at skrive om et emne der inspirerer mig.

Men udover det, så kører toget virkelig for mig – bogstavelig talt haha. Ej, det går rigtig godt for min agorafobi at køre i tog og det glæder mig virkelig. wiiihuu. Succes.

Men jeg kan tydeligt mærke på min krop den er på overarbejde lige nu, samtidig med jeg har det meget bedre og styrer min angst meget bedre. Så er jeg presset personligt, jeg vågner med angstanfald om natten, sover uroligt og er generelt meget urolig og har svært ved at koncentrere mig. Tingene er kaostiske omkring mig lige nu.

Jeg er træt helt ind til mit inderste. Jeg magter ikke mere terapi, flere terapeuter jeg skal udtømme mig selv til, for jeg føler at trods intensiv terapi, i meget af mit liv, så står jeg stadig her og kæmper. Jeg orker ikke have angst mere og jeg orker ikke flere negative tanker. Trænger til en stabil, rolig periode i mit liv.

Jeg er en fighter, det ved jeg. Jeg forsøger virkelig at sige til mig selv at jeg nogengange skal lade være at frygte og forvente det værste altid. For se bare hvor dejlig en studiestart, jeg har haft.

JEG KAN GODT!

 

Klar til kampen mod livet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægtstigning - en konsekvens af sygdom