Langtidsamning

Selvvalgt medicin ændring

Jeg steg for 1,5 måned siden til 20 mg. af min medicin (læs her). Det kostede mig sindsyg mange ekstra bivirkninger og jeg kæmpede mig igennem dage med endnu flere mareridt, dårlig søvn, ekstrem træthed om dagen og kvalme. Jeg har givet det knap seks uger for at de om bivirkningerne skulle blive bedre. Men nej. 

Tirsdag i påskeferien forsøger jeg at få fat i min psykiater, men han holder desværre ferie. Jeg valgte derfor uden hans samtykke at gå ned til 15 mg. igen, da jeg ikke føler forskel på angsten om det er 15 eller 20 mg. Men derimod stor forskel på bivirkninger, i dag er det en uge siden og jeg er glad for min beslutning. Jeg har stadig mange mareridt og drømme, men til gengæld fungerer jeg meget bedre om dagen nu og det er rart. 

Jeg skal selvfølgelig have kontaktet min psykiater i denne uge og informere ham herom, samt lægge en ny plan for min behandling.

Status på angsten

Jeg mærker stadig min angst og har mange angst tanker, men medicinen hjælper mig meget til at lade de mere logiske tanker overtage. 

Påsken har været stressende med alt for mange planer, så jeg var på ingen måde opladt til at skulle starte studie igen i dag. Før i tiden havde så pakket en plan gjort mig helt syg af angst, hvor i mod nu kan jeg mærke angsten og jeg kan mærke jeg skal ligge flere dage ind uden planer de næste par dage, men jeg kan dog stadig fungere. 

Så denne uge står kun på planer fredag med sushikursus og søndag hvor jeg skal løbe yourun for psykiatrifonden.

Overordnet set har jeg det som min datter på dette billede, tingene går så meget frem af og det er længe siden jeg har haft så meget ro som lige den sidste uge.

En forårsdag med min datter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidsamning