Mit hår - en anbefaling

Sidste pille – ssri

Ja, så er det nu jeg skal til at indtage min sidste pille. Jeg er nu færdig med ssri, lykkepiller, kuk kuk pillerne eller hvad de nu har af forskellige navne og øgenavne.

Jeg har øget angst for tiden, men har virkelig også haft mange planer og stress øger min angst. Men jeg er så klar til at blive medicin fri, og når jeg nu indtager min sidste pille, kan jeg kalde mig medicin fri fra i morgen. Det er vildt.
Jeg er klar på at tage mine sidste ophørssymptomer (abstinenser), for at forhåbentligt at blive medicin fri resten af mit liv. Men jeg er indstillet på at hvis jeg nogensinde bliver så syg af angst igen, som jeg var her, så vil jeg hellere tage medicin resten af mit liv end at være så begrænset af hverdagen.

 

Min sidste pille

Jeg lever, jeg handler på trods og hver gang angsten kommer – forsøger jeg at sige “hej, nu kommer vi igennem det her sammen”. Jeg kan og jeg vil.

Ønsk mig held og lykke!

2 kommentarer

  • Mette

    Du er fanme sej. Jeg lider selv af angst og den har taget til på det seneste (gør den altid om sommeren) men har aldrig taget medicin. Jeg prøver virkelig uden men indimellem tænker man fuck det altså

    Jeg har prøvet nedtrapning og stop med lykkepiller og husker abstinencerne hvilket nok er grunden til jeg ikke vil på medicin igen.

    Kan ikke sige så meget andet end lorte sygdom og kæmpe kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • FrkHoff

      Tusinde tak Mette!!

      Jeg er virkelig også skræmt over ophøret lige nu, det er virkelig et sandt helvede at komme igennem og skifter med at tænke det gør jeg aldrig igen selvom jeg bliver syg til, jamen hvad hvis jeg ikke kan leve uden.

      Men det er rart at høre andre har haft det som jeg!

      Mvh
      Mia

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår - en anbefaling