Succes til Cirkus Summarum

Mit hår – en anbefaling

Mit hår trængte virkelig til en kærlig hånd, det var ikke blevet klippet i et år, samtidig med mine skønne veninder har stået for hårfarvningen. Mit hår var til sidst grønt, kruset og virkelig ødelagt – så nu måtte jeg altså afsted til frisøren for bare at redde lidt af situationen. Jeg besøgte Salon Stender i Birkerød, de er virkelig et besøg værd.

 

Et meget grønt og ødelagt hår, før frisøren ordnede det.

Det var ikke nogen nem opgave for hende, da den grønne farve helst ikke ville slippe sit tag i mit hår, så det krævede lidt forskellige produkter af hende.

Mit hår var samtidig helt ødelagt af hårfarvning og ferie formentlig. Så jeg fik anbefalet at bruge Kérastase produkter til at give mit hår lidt liv og fugt.

Resultatet da hun var færdig, var som billede et, her efter tre uger med de anbefalede produkter kan jeg virkelig mærke forskel på mit hår, det er blevet meget blødere, nemmere og ser meget mere sundt ud. Så jeg har måtte investere i de store flasker, for hold da op hvor kan man mærke forskel når man får fat i de rigtige produkter. Præcis som frisøren fortalte mig. Dejligt med god vejledning.

 

Billedet til venstre lige efter frisøren og til højre nu hvor det har fået en masse fugt.

Jeg bruger nu Kérastase resistance serien. Shampooen dagligt, efterfulgt af deres serum. Hårkuren har jeg brugt to gange på de tre uger siden jeg var hos frisøren og jeg kan virkelig mærke forskel. Jeg fandt det hele på tilbud på Cocopanda’s hjemmeside.

 

Mine nye produkter

Hermed en anbefaling fra mig, hvis man har afbleget, tørt og slidt hår som jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Succes til Cirkus Summarum