Angst kulminationen og medicin

Hvorfor blogge?

Mit hjemmekontor består af min sofa og min computer.

Jeg har længe brugt det at skrive for at få ro i mit hovede. Det hjælper på mit tankemylder, når jeg skriver tankerne ned akkurat som de lyder i nuet. Jeg får struktureret mine tanker og på en eller anden måde føles det som om de kommer ud af mit hovede og derved ikke fylder lige så meget, når jeg blandt andet skal forsøge at sove – noget som er virkelig svært for mig. Jeg skriver derfor mange tanker ned på min telefon, som senere kan blive til et blogindlæg eller en del af et blogindlæg.

Jeg skal nok dele nogle af mine skrivelser på et tidspunkt. De er rodede og ustrukturerede, men samtidig også helt uden filter, ærlige og skrevet når tankerne løber afsted med mig.

Jeg har nu valgt at i stedet for kun at skrive når tankerne bliver for meget, kan jeg måske også bruge det som en del af min terapi at få skrevet mit liv ned og få genkaldt mig forskellige situationer, for at lære af dem og se dem i nye perspektiver. Jeg har altid nydt at skrive skriftlige opgaver på mine studier, det er når jeg skriver at jeg virkelig lærer en masse både teoretisk og medmenneskeligt, for det er her jeg har tid til fordybelse og refleksion. Jeg håber denne læring også kan overføres til min egen blog, at jeg kan lære af mig selv.

Jeg er samtidig enormt optaget af andres tanker om mig, men denne tanke skal der også gøres op med på bloggen, mit liv skal ikke leves, for at please andre, det skal leves fordi jeg vil leve det – for mig selv og min datter. Folk kan være uenige, for vi bliver aldrig enige og hvad der hjælper for mig, hjælper ikke nødvendigvis for andre, men tag hvad i kan bruge af mine skriverier, de er til inspiration og egen terapi.

Jeg har heldigvis allerede fået en masse positive beskeder, der tilkendegiver at de er glade for jeg vælger at sætte fokus på nogle mere mørke sider af tilværelsen. Jeg sætter stor pris på disse beskeder og de giver mig blod på tanden til at fortsætte med at bryde tabuer,

Derudover finder jeg selv stor inspiration i at følge andre bloggere, det gælder både bloggere der som jeg, lider af en psykisk sygdom. Men også bloggere hvis hverdag er fyldt med så mange andre ting end sygdom, for jeg finder stor inspiration i at følge med og få ideer til mit eget liv, samtidig med at jeg kan lære en masse af andre mennesker.
Jeg håber derfor med denne blog, at kunne inspirere andre både i den almindelige hverdag, som jeg jo også har. Men også at vise jer, hvordan et liv med angst ser ud, hvordan jeg arbejder med min angst i hverdagen og derved også hvad der har hjulpet mig på vej. Hvem ved? måske der sidder nogle derude der finder inspiration til at kæmpe mod deres sygdom, for at forsøge at skabe en mere normal hverdag eller nogle profesionelle der kan få et andet indblik i sygdommen, end de får gennem deres studier eller arbejde.

Der vil også på min instagram blive delt mere af min hverdag end der kommer på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst kulminationen og medicin