Jeg orker ikke mere terapi

Tøseweekend

Mig og mine to bedste veninder.

Weekenden har stået på tøsetur med mine to bedste veninder.

Jeg mødte den ene på min fem års fødselsdag foran vores blok og vi har ikke sluppet hinanden siden. Vi har boet i samme blok i Helsingør i 12 år før vi begge flyttede til nye steder. Men aldrig har vi været fra hinanden. 

Den anden mødte jeg nogle år senere og har også en kort periode boet sammen med før jeg rejste til Ghana og fik min datter. Hun har også fulgt mig siden.

Tilsammen udgør de tanterne. Min datter kalder dem tante Karina og tante Lykke og hun elsker dem. Man kan altid regne med dem og de hr altid stået der for min datter og jeg.
De her to veninder har fuldt mig i tykt og tyndt gennem alt, og kommer med glæde kl. 3 om natten, hvis hele verden vælter for mig. De griner og de græder sammen med mig hver dag. 

Sommerhushygge i Sverige

Hårfarvning, løb og ansigtsmasker. En weekend med tøsehygge.

 

Nårh men weekenden stod på sommerhus hygge i Sverige. Vi havde lejet et lille sommerhus midt ude i skoven ved en stor sø, der var simpelthen så smukt og roligt. Jeg har aldrig været et sted hvor der var så stille, og hvor var det bare rart. 

Vi har tøsehygget ud over alle grænser, med ansigtsmasker fra ecooking, hårfarvning, vin og gåture.

Og selvfølgelig også en løbe tur, så vi kan blive klar til yourun, hvor de selvfølgelig løber med for at støtte min indsamling til psykiatrifonden. I kan støtte min indsamling til psykiatrifonden via dette link. Lørdag stod den også på lidt yoga og afspænding. Intet var planlagt, alt var i det tempo vi havde lyst.

Søndag stod den på en tur i Gekås, et mega shoppehelvede hvor man kun kan komme hjem med lidt for mange ting! Men det er virkeligt billigt og jeg fik shoppet en masse husholdnings ting til hjemmet.

 

En shoppetur i Gekås i sverige

Alt i alt en fantastisk tur og jeg kigger lidt på at tage manden og datteren med tilbage til sommer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg orker ikke mere terapi