Studiestart

Delebørn og samarbejde

Lillia er på vej i armgangen

 

Lillia på trampolinen i legeland

I går tilbragte vi en Lillia, mor og far dag på Eventyrfabrikken i Kokkedal. Det er et dejligt legeland og kommer man en hverdag, har man nærmest det hele for sig selv. Det er virkelig et besøg værd. Men nu til det, det rigtig skal handle om – vores samarbejde. Vi mødte som sagt hinanden i Ghana, som kan læses her.

Vi har heldigvis mange af de samme værdier og det afspejler sig f.eks. i at vi holder sådan nogle dage hvor hun har os begge to sammen. Lillia elsker det og siger “jeg har mor og far”. Vi finder de her dage rigtig vigtige, for vores datter skal ikke straffes for at vi har valgt at få hver til sit.
Vi har hele tiden været enige om det var vigtigt at hun havde os begge to også på trods af vi nogle gange har været rigtig irriteret på hinanden i perioder. Men det har vi lagt til side og givet vores datter en dejlig dag alligevel.

 

Lillia og hendes far i legeland i går

For der skal virkelig sluges nogle kameler når man skal samarbejde, det er både sårede følelser, uenigheder, og meget mere, der gør kommunikationen svær nogle gange. Men jeg tror hvis du spørg hendes far, vil han også mene han har slugt sin del af kamelerne og skulle bære over med mange ting i forhold til mig. Er sikker på vi begge nogle gange bliver sindsyge af hinanden.

Men på trods af vores uenigheder har vores samarbejde altid været  rigtig godt – vi kan altid få hjælp hos hinanden og snakke om de problematikker vi oplever med vores fælles datter, f.eks. hvis vi oplever udfordringer i hverdagen eller der er noget i børnehaven eller at der sker noget på familiefronten som påvirker vores datter.

Så i nogle perioder snakker vi mindre sammen, fordi der er rigtig mange konflikter, men når det virkelig gælder så bakker vi heldigvis op om hinanden og Lillia.

Han er en fantastisk far, omsorgsfuld og altid legende, det er der aldrig nogle der kan tage fra ham. Jeg er glad for at det er lige netop ham der er hendes far og ham som jeg skal samarbejde med.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studiestart