Processen - Kærestesorg

Cand.? hvad?

Jeg bliver tit spurgt meget undrende hvad det er jeg rent faktisk læser til.

Jeg står som færdig uddannet med en kandidat i læring og forandringsprocessor og kan derfor kalde mig cand. mag. i læring og forandringsprocessor. Men jeg er også uddannet pædagog, og det er her mit hjerte brænder – indenfor det pædagogiske felt. Det brænder for at gøre en forskel for børn og unge, ved at gå igennem skoler, dagtilbud samt specialtilbud og derved arbejde med pædagogernes og lærernes egen udvikling, når de skal lære fra sig i deres praksis.

Men min kandidat har mange veje, jeg ved flere arbejder med noget ledelse, andre med HR (human resources) og andre med noget helt andet. Vi skal som færdiguddannede ud og skabe os vores egen profil og job, finde åbningsmuligheder hvor ledelsen finder lige præcis din profil og kompetencer relevante.

Jeg elsker at arbejde med min egen og andres udvikling, synes det er virkelig spændende at gå i dybden med hvordan mennesket udvikler sig selv og vores EQ (emotionelle intelligens). Jeg læser gerne tung teori, af egen interesse, fordi de interesserer mig.

Min motivation finder jeg fordi jeg håber vi kan “redde” endnu flere inden de ender med at lide af psykiske sygdomme og lavt selvværd. Hvis jeg kunne, så ville jeg ønske vi kunne redde alle i opløbet. Jeg finder det blandt andet foruroligende der ikke findes tilbud til børn – små børn af psykisk syge, hvertfald ikke i region hovedstaden.

I kan læse om nogle af mine psykiske udfordringer her.

Jeg skulle angiveligt være færdig i januar 2020, jeg forudser lige pt. at dette desværre ikke bliver en realitet. Men det tager jeg med ro, for grundet mine livsomstændigheder, psykiske udfordringer, så er målet at komme i mål! Jeg giver ikke op!

Spørg endelig hvis i har spørgsmål til min uddannelse.

 

En tur rundt om kronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Processen - Kærestesorg